Full rulle.

Godafton, har inte haft tid eller ork att uppdatera någonting under de senaste dagarna.
Bara idag har jag hunnit vara till Luleå två gånger och gjort en massa ärenden, först for jag in vid 8-tiden och gick på dagobert och köpte mig en vegetarisk macka, satte mig på en bänk i solskenet och åt mackan och tog det lungt, sen gick jag och fixade ett intyg och tog bussen hem vid 10. Efter någon timme åkte jag morsan och syrran till storheden och var på bolaget och djurmagazinet och hämtade lite gratis hundmat som jag fått åt lovis, sen for vi och lämnade lite papper och på kulturens hus och köpa biljetter till Luleåkalaset och tillsist på Willys och handlamat,  så när jag kom hem korkade vi upp lite vin och tog det lungt. Testade ett nytt vin gjort på körsbär var lite annorlunda men gott, morsan köpte ett smultronvin som heller inte var fy skam, alltid roligt att testa någonting nytt. Nä fasen nu ska jag slänga mig i sängen och ta det mycket lungt tills man somnar. Hejs!

Hjärnbjödningen ligger nära.

Sen sist har det hänt lite utav varje, hade besökak av Moa, Yve, Sandra, Linnéa, Emilia och Anna i helgen.
Så vi lagade lasange på fredag och drack lite och hade det trevligt, på lödrag blev det att avfärga moas går och sen färga det brunt och så bastade vi, sen blev det grillad fläskfile och potatisklyftor till middag som blev god som fan. Annars så hade vi tur med vädret både fredag och söndag så vi kunde ligga ute och sola i ett par timmar då.

Annars blir man dum i huvet av att vara hemma eftersom att man inte får en lugn stund och hjärnblödningen ligger nära.
själv vill jag bara ha lite sinnesro i sitt eget hem men icke det nej nej. 

Sidan kan inte visas.

Varför ska alltid sidor fucka up sig när man behöver dem?  Nu kommer jag inte in på Swedbank och kan alltså inte kolla mitt konto. Samma var det för ett tag sen när jag skulle fylla på mobilen, funkade icket heller så jag hade inga pengar på telefonen. Sen kommer jag heller inte in på Hotmail, så kan inte kolla om jag fått några viktiga mail. Haha inte för att sannorlikheten är så stor, men man vet ju aldrig, blääh blir så less när det inte fungerar när man vill.
Får väl annars testa lite senare idag, då borde det väl ändå börja fungera?!
Ska ta och köra fram bilen från baksidan och sen fixa till mig lite och åka och handla med mor och syster.
Tjingelitgong!

Tisdag.

Idag har det varit full rulle sedan tidigt i ottan, började med att klockan ringde 8.00 och självfallet så snoozade jag 10minuter. Den som kom på snooze funktionen var en klok människa må jag då säga. Iaf så steg jag upp duschade och käkade risgrynsgröt till frukost. Sen fick jag skjuts in till stan och arbetsförmedlingen där jag skulle befinna mig 10.00 och se på en film, eller det var filmat från en förelsäning som heter "Jag Ab", var inte direkt peppad att se på något sådant vid den tidpunkten på dygnet så jag var mest irriterad. Det som stör mig är att jag måste dit igen om typ 3veckor och se del 2.
Efter det så åkte vi hemmåt igen, och jag käkade en halv pizza till lunch och drack lite kaffe och sen låg jag och syrran i hennes säng och kollade på tv, kollade på nå djur program om apor och sen på dr phil som jag inte är något större fan utav.
På eftermiddan tog vi en tripp till Luleå igen och for på apotekt och sen hem igen för att laga middag; grillad kyckling och klyftpotatis. Under kvällen har jag hunnit med att damsuga mitt rum och damtorkat, skurat och damsugit i lilla rummet, eftersom att jag får besök i helgen. Det rummet inte har blivit städat på sjukligt länge och man kan ju inte låta sina gäster sova i ett lortigt rum. Ska väl snart börja runda av och skutta i säng, för i morgon ska jag och handla mat inför helgen och resten av veckan då morsan och arne far utomlands.  Godnatt!

Måndag.

Dagen till ära har varit sjukt långtråkig, så det slutde med att jag la mig i sängen och sov bort lite tid.
När jag väl hade vaknat igen så var klockan cirka 15.30 och då var jag på lite bättre humör.
Käkade hamburgare till middag vilket satt väldarna fint och sen for vi till storheden och gick på bolaget.
Inhandlade några bastuöl och övrig dricka inför helgen, för då kommer brudarna hit och hänger.
Så i morgon ska jag på arbets och se nån jävla film kl 10.0o, kan väl inte påstå att man är peppad på det precis, hade gärna sovit vid den tiden men nej nej icke det. Blir väl sen att handla käk och sånt som behövs, när morsan och arne far till kroatien/slovenien på fredag och blir borta 10dagar , sweeeet!

Sen måste jag fan ta tag i städningen får ju aldrig fingrarna ut arslet och gör det, men nu ska det ju komma folk så är man så illa tvungen att göra det. Nåja bäst att försöka sova när man måste upp i ottan i morgon.

Tråkigt.

Jag har så fruktansvärt tråkigt så jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till just nu. Finns lixom ingenting roligt att hitta på, syrran och morsan ligger väl och degar i soffan och säkert hunden också. Fast hunden får man ju lätt med ut på en
promenad, om det har slutat regna. Fast vi fick ju värsta gryma regn ponchon när vi satt på Roasters idag så man kan ju gå ut ändå, haha. 
 

Ne nu ska jag försöka hitta på något att göra innan jag blir helt tossig och klättar efter väggarna eller nått i den stilen.

Gomorron.

För ovanlighetens skull så är man redan uppe vid den här tiden.  Ska ta och fixa frukost och torka håret allderles strax, sen ska jag in till stan och träffa Yve och mest troligt Lovisa också, lämna in ett papper på arbets och ja lite annat smått och gott. Tänkte kolla om jag hittar någon jacka, har ingen riktig sommar jacka och nu ser det ju inte ut att bli speciellt många varma dagar så lika bra att köpa en så man har. Ska fortsätta fixa och ha mig så jag hinner med bussen 11.15.

Tv kväll som vanligt.

Sitter och kollar lite smått på Design: Simon & Tomas, tycker att dom är lite små roliga ibland.  Sen efter det är det Hell´s Kitchen som man måste se, kollar på ganska mycket skit ibland men bättre de än att inte ha nått att göra alls eller hur?
Blev aldrig att städa idag och inte tvätta heller, blev så slö efter middagen så orkade helt enkelt inte.
Har ju hela helgen på mig så det lär ju bli gjort någon annan dag, för i morgon ska jag till arbetsförmedlingen och lämna ett papper och sen på arbets intervju, är inte så pepp på det om jag ska vara ärlig men ja man ser ju hur det går.
Ska slänga mig i sängen nu och slappa.

Torsdag.

Ska allderles strax börja med middagen, blir pizza idag så ska slänga ihop degen på jäsning en stund.
Annars ser inte dagen ut att bli allt för spännande, ska rensa lite i rummet bara. Ser inge vidare trevligt ut just nu om jag säger så. Köpte ju mig ett par lådor på Ikea så tänkte få ner lite grejer där i, istället för att de ligger framme och skräpar.
Måste slänga kläderna i tvätten också, så nog har man endel saker att sysselsätta sig med.  Tjing!

 

Helgen.

Fredag
Det började med att jag drog till Luleå på fredag, hookade upp med Yve och satt på hennes balkong och ugglade och drack kaffe som vanligt. Vi kom sen på att det vore kul att se på gammla disney filmer och speciellt på Lejonkungen, men den hade dom lånat ut till hennes kusin så vi betstämde oss för att hämta den. Sagt och gjort så tog vi och gick till mormor på Skurholmen och lånade hennes cykel, så vi cyklade längst bort på Hertsön och cyklade tillbaka till mommo där vi blev bjudna på mat, Makaronipudding de är aldrig fel det inte. Sen efter maten så gick vi tillbaka till Yve och sen på kvällen såg vi på filmen. Nåja sen skulle vi försöka få oss ett par timmars sömn pga att vi skulle upp 7.00, men det var ju lättare sagt än gjort, först kommer Yves farsa inrullandes vid två tiden och börjar dona, fast han slokcnade rätt fort. Så då var det lungt och jag och Yve somnade också, men efter ca 45 minuter så ringer hennes syster och yve måste springa ner och öppna porten, jag vaknade så klart också då. Sen börjar hon tjorva och ha sig, så den var någon gång innan 4 då vi väl fick sova ordentligt.

Lördag
Dagen började med att klockan ringde 7.00, trötta som as var man men tog sig upp ändå.
Duschade och käkade frukost i väntan på att Moa skulle komma, när hon kom packade vi in sakerna i bilen och drog och hämtade Linnea. Sen åkte vi i väg första stoppet blev på Nilles utanför Överkalix, jag orkade inte köpa nått men dom andra köpte godis och glass. Efter det åkte vi vidare till Pirttiniemi och Fammo där vi blev bjudna på Lunch, Köttfärslimpa och spagetthi, kaffe och hallon/jordgubbs paj sviiiiiin gott var det. När vi var mätta och belåtna så fortsatte vi vidare till Pajala där det var marknad i helgen, träffade även farsan, anki och barnen en sväng. Annars traskade vi bara runt på marknaden en stund, men ingen hittade något speciellt. Middag käkade vi på sibylla självfallet blev det skrovmål.
När vi hade ätit klart så blev det att fara på fest i Tärendö för Lovisa var där med sin Kille. Var inte där allt för sent, för vi skulle köra till Rantajärvi, så där var vi väl frammen kring tolv tiden nångång. Alla var ju rätt trötta så vi gjorde upp eld och såg på tv och sen sova.

Söndag
Söndagen blev en lugn dag, åt lunch hos yves mommo och sen var vi i stugan en sväng innan vi skulle tillbaka mommo/fammo och äta middag. Efter middan så värmde vi bastun och bastade och drack en öl, de var sjukt skönt.
Efter det for vi tillbaka till stugan och öppnade en flaska vin och åt lite godis, sen grillade vi korv och tog det bara lungt, till det vart dags att sova.

Måndag
Igår blev det tidigt upp igen slängde i oss frukost och sen rullade vi mot Övertorneå där vi stannde för att tanka, när det var gjort for vi till Haparandra och gick på Ikea, men det gick förvånansvärt fort, kanske berodde på att ingen skulle ha något speciellt. Var max inne där 1timme, men tror inte ens det tog så pass länge. När vi var klara så for på på Frasses och åt, även där ett skrovmål men de är ju standard. När det var gjort så var det dags att åka hemmåt.
Skönt som fan att komma hem även fast det varit roligt att vara borta också.

Ja så det var det jag har spenderat helgen med att göra.


Gäsp.

Ska allderles strax slänga mig i sängen, kommer slockna direkt är sjukt trött.
Fast det är väl inte så konstigt när man har varit igång hela helgen.
Det får jag ta och skriva om i morgon istället, för jag orkar inte göra det just för tillfället.
Måste kolla om banken har öppet i morgon, säkert inte bara för att jäklas med mig.
Kollade just och de har stägt den här och nästa vecka, fan vad less jag blir.
Då måste man fixa i stan istället, nåja de är väl inte så förbannat jobbigt men det är störande ändå.

Nä nu pallar jag inte mer, godnatt!

Regn.

Vaknade vid 4-5 tiden i morse av att regnet vräkte ner, smattrade så mycket på altantaket utanför mitt fönster så det väckte mig. Knallade upp en sväng och drack vatten, men när jag såg att klockan inte var så värst mycket så var det ju en bättre ide att slänga sig i sängen och försöka sova ett par timmar till. Men det var lättare sagt än gjort eftersom att det smattarde så sjukt mycket, fast till sist gick det. Knallade inte upp förens king 11 och sen dess har jag inte haft så mycket vettigt för mig, funderar just nu på vad man ska hitta på till middag, har ätit olika sallader hela veckan nu så kanske skulle variera sig lite, även fast det är sjukt gott med sallad också. Får ta och rota lite i köket så hittar man säkert nått gott att slänga ihop, brukar inte vara några större problem. Ska ta och göra det nu, tjing!

Update.

Sen sist har det väl inte hunnit hända allt för mycket, men dagarna rullar på för det.
Verkar ju i alla fall som att värmen är på väg vilket man sett fram emot ganska hårt.
Var in till stan idag på arbets och lyssnade på deras onödiga information, dagen till ära fick jag för 3:e gången lyssna på information om hur man söker jobb utomland, som om jag inte redan vet det nu?!.  I torsdags var det om deras kompletterande service, vilket var otroligt ointressant och jag är inte ett dyft klokare efter att ha spenderat min dyrbara tid där.
Fast vad kan man förvänta sig, sällan man får ut någonting vettigt från de där stället.
Sen måste jag lämna in sökta jobb nästa vecka igen, är ju lite svårt när det knappat finns några jobb att söka just nu.
Blir så sjukt less.

Annars så spenderade jag ett par timmar på Floras med Yve och Lisse, skönt att sitta ute och bara slöa när det är fint väder.
Sen när jag kom hem så slängde jag ihop en kycklingsallad, som blev riktigt god.
Nu vet jag inte rikigt vad jag ska hitta på, ingen är hemma så finns ingen att surra med och det är säkert bara skit på tv som vanligt. Jaja nått skall man väl kunna roa sig med. Tjing!

RSS 2.0