Tisdag.

Sitter och dicker en kaffe för mig själv, syrran är påväg hem, Mamma, Lovis och Arne är i piteå och gör nått.
Skönt när man får vara själv, visserligen så är jag ju det hela dagarna (Förutom att Lovis också är hemma) så man är ju ganska bekväm med det. Har inte gjort något speciellt idag, mest bara tagit det lungt eftersom att jag är lite små krasslig, hade ingen röst i morse när jag vaknade och ont gjorde de i halsen också, förhoppningsvis så är det inget som blir värre.
Har plockat lite i mitt rum också, brukar ju ha en tendens att se förjäkligt ut ganska fort, ska väl ta och dammsuga & dammtorka också, kanske gör de i kväll innan desperate housewives börjar. Ska även hinna plugga nångång i kväll är det tänkt, men de ska nog gå att få in också är ännu ett par timmar innan man ska sova.
Ska gå och slänga in palten i micron så syrran får sig nå mat när hon kommer hem vilken minut som helst. Tjing!

Vad skulle livet vara utan Mat?!

Kanske dags för en uppdatering igen, i fredags drog jag till luleå och gjorde lite grejer på förmiddagen.
Sen drog jag till Yve där vi slängde ihop lite käk, blev potatisgratäng, kött, grönpepparsås, tsatsiki och sallad, var väldarns gott vill jag lova. Efter det så tog vi det lungt ute på balkongen, fick sedan sällskap av Moa.
Så där blev vi sittandes ett par timmar och drack kaffe, åt glass och surrade om allt möjligt svammligt, precis som vanligt. Sen for vi och hämtade jonas och åkte mot kallax och bytte bil där och återvände till Yvsan och Rostade mackor.
Haha låter ju som att vi inte gör annat än äter, men vad gör de mat ät gott och behövligt för att orka.
Sen höll jag uppe Yve till halv 4 och då fick hon nog och slocknade, vilket jag också gjorde strax efteråt.
På Lördagen blev de grillkorv me bröd till fulle vilket var gott som vanligt, sen efter det så följde jag med Yve och Lisse till barnet som dom ska lära känna för att dom ska vara barnvakt åt de om nån vecka, haha tjorvigt?
Nåväl drack en kopp kaffe där och sen ringde morsan och sa att hon var på Willys, så jag trallade ner dit och handlade lite mat, vilket var välbehövligt eftersom att det gapade rätt tomt hemma. For även förbi Mormor en vända och hon bjöd på kaffe och pajbullar, var skit länge sen jag åt de och gott var det också för den delen.
Sen drog vi in till staden och plockade upp syster som även hon varit i staden över natten. Sen bar det av hemmåt, och vi gjorde väl inget speciellt, åkte till godishuset och handlade lite gotta och sen låg jag i sängen och åt godis och såg på Eurovision i brist på annat att roa mig med, mycket tråkig underhållning om jag får säga det själv.
På Söndagen väkte morsan mig vid 11 och sa att det var svinvarmt ute, så jag drog på shorts och bikini och gick ut och hjälpte till att kratta gården, tog väl i princip halva dagen, men sjukt skönt att äntligen få det bortgjort. Är inte direkt något man gör för att det är roligt, för det är det inte. Jobbigt att ha stor gård och många träd och häckar huh.
Efter det så drog vi en sväng till mormor och bjöd henne på cupcakes som jag hade bakat tidigare under dagen, farligt så goda dom är alltså. Sen idag har jag vart in till stan och gjort lite nytta, så nått har man ju haft för sig de senaste tiden iaf, nä nu får det räcka för denna gång. Tjing!

Torsdag.

Happ då var ännu en dag förbi, har varit fint väder för en gång skull, vilket är sjukt populärt hos mig.
Så jag och syrran satt ute och snackade strunt ett bra tag, tills det blev dags för att laga mat.
Dagen till ära blev det fläskfile och klyftpotatis med tomat i ugn och beasås, sjuuuuukt gott som alltid.
Kött är tamejtusan det godaste som finns, i mat väg åtminstone. Blev lite hungrig nu när jag började tänka på mat, men det finns dessvärre inte så mycket ätbart just nu, så man får imrpovisera ganska mycket får att få ihop nått gott, men det går bara man vill. I morgon ska jag till fröken Larsson och hälsar på där, blir väl att slänga ihop något ätbart och kanske nått gott efteråt. Annars vet jag inte om vi ska hitta på något speciellt, kanske att man röker lite vattenpipa eller så. Det återstår att se.
Well well, nu ska jag roa mig med annat, tjing!

Uppdatering.

Har inte skrivit på ett par dagar så de är väl dags för en liten uppdatering kanske.
Iofs så har det inte varit så väldigt händelserika dagar som vanligt. Mest bara varit hemma och försökt få tiden att gå på bästa möjliga sätt, helgen spenderades medtadels av tiden i sängen med att glo på en hel massa tv.
Ganska skönt var det ju, men ganska så förbannat tråkigt. Igår så kom syrrans kompis Julia hit, hon hade med sig ostbågar, chips och smultrondricka vi satt i köket och snackade skit och mummsade i oss onyttigheter, vilket var trevligt.
Är ju ganska sjukligt sällskapssjuk just nu, så kommer nån hit så vill jag också vara med och umgås.
Haha måste nog dra in till staden och dra ett par kaffe och lite surr känner jag, men det blir väl på fredag då Yve bjudit in mig på middag eller vad de nu var hon ville att vi skulle göra.
Idag har jag vart less som fan, blev störd när jag satt och pluggade. Så jag gick ut på en 40minuters promenad, som tur var så lyste solen just då så jag hade iaf tur med vädret. Sen gick jag hem och slängde ihop en paj, som vart ganska äcklig men det förutspådde jag redan innan jag hade satt igång att den skulle bli eftersom att jag inte gjorde det helhjärtat. Sen for jag och morsan till Lule och snurrade där, for förbi mormor och lånade tejp och sen till bergnäset på en kaffe hos morsans jobbarkompis, kul att komma ut och se folk.
Nä, nu ska jag göra lite annat och sen kolla på säsongsavslutningen av AA.
Tjing!

Lördag.

Sitter och slö kollar lite på Sing a long, har tidigare kollat Sommarkrysset och klarade kyrssen utan problem. Dock så ids jag inte ringa eller skicka in ordet, visst de blir ju ingen vinstchans om man inte testar. Men det känns som bortkastade pengar om man ska vara med och tävla i varenda grej. Nåååja annars har jag spenderar större delen av dagen i sängen, vaknade vid 12 tiden, men det kändes inte som någon ide att stiga upp så jag sov ytterligare 3 timmar, vilket var jävligt skönt. Ids inte skriva mer för tillfället, tjing!

Ho Ho.

Nattugglan är i farten igen, eller det är väl egentligen tidig morgon.
Lungt och skönt när alla sover och än är det tyst ute. Brukar vara där kring 5 snåret som fårglarna börjar väsnas om i buskarna utanför, så tänkte ha kommit i säng tills dess.
Hoppas det blir lika fint väder i dag som det är nu, solen skiner och de är blå himmel.
Tvivlar starkt på det eftersom de var piss väder hela dan, haglade så mycket så hela gräsmattan blev helt vit och sen kom det snö också, smälte ju bort direkt men ändå blir man bitter och längar ännu mer till sommaren.

Nååja i morgon kommer Yve förbi en sväng, ska bli trevligt.  Ska bjuda på lunch och fika, bakade ju cupcakes idag som blev sjukt goda.
 


Ne nu väntar sägen, godnatt!

Ring Ring bara du slog en signal.

Nästan varje dag så ringer telefonen och så är det nått skumt nummer, morsan ids aldrig svara så då låter hon det ringa istället, och det gör det just nu. Jag måste bara säga att jag tycker synd om alla dess telefonförsläjare, visst endel har säker valt att arbeta som det och då får dom ju skylla sig själv, men många har väl inget annat väl för ett jobb är alltid ett jobb. Men det måste ju vara ett av de minst uppskattade jobben som finns, ja menar de är ju inte precis någon som blir glad och har suttit och väntat på ett samtal som går ut på att man ska gå med på att få typ ett par gratis kallingar och endast betala porto och expeditionsavgift på 47,50 Kr. Puckon då är det ju tamejfan inte ens gratis, plus att man näst in till alltid måste köpa minst en till grej, eller säga upp innan 2veckor annars så kommer de likförbaskat nån grej i brevlådan som man måste betala för.  Tror nog ganska många håller med om att det är ganska så irriterande, helst om det ringer när man ligger och sover, ser på tv eller bara är för lat för att springa och lyfta på luren. Men trots det så tycker jag synd om dom stackars satarna som ska sitta där dag ut och in, oftast inte ens få säga klart vad dom vill, få luren släng i örat eller att folk inte ens svarar. Man kan ju bara hoppas på att det är ett jobb som försvinner i framtiden, för allas bästa. Hade aldrig i livet kunnat tänka mig ta ett sådant jobb, då är jag hellre arbetslös hur dumt de än må låta.

Idag har jag varit in en snabbis till staden och gjort lite ärenden, var bara där i drygt 2timmar.
Var tur det för fick fruktansvärd huvudvärk nästan driekt när jag satte mig på bussen hem.
Jaajaa, om 30minuter börjar Desperate Housewives, spännande och se fortsättningen efter förra veckan.
Kanske att man ska hämta lite glass tills dess också. Mums! 




Helgen..

Då har även denna helg passerat, inte för att det blir någon större skillnad bara det att resten av människorna i huset också är på hemmaplan. Har varit en lugn helg, i fredags var bara jag och syster hemma vilket var otroligt skönt, tycker bäst om när ingen annan är hemma. Sen i lördags så for vi till Storheden och var in på H&M och Överskottbolaget, länge sen man var dit men nog fanns det mycket roligt att kolla på. Sen tänke vi fara förbi Skokanonen och Dollarstore men dom hade hunnit stänga, så vi var lite sent i farten. For i alla fall hem och bestämde oss för att beställa pizza från Café for you, var flera månader sen sist jag åt pizza så det var riktigt gott tog en Grekisk special mumma.
Ja sen fortsatte kvällen framför tvn med bland annat Körslaget och Min bästa väns bröllop.

Sen var det ju som sagt söndag idag, har inte varit en speciellt bra dag.
Var ute och krattade gården med syrran ett par timmar, jobbigt som fan vill jag lova. Men de är skit som måste göras tyvärr.Käkade Lax och potatis till middag, är väl ingen större favorit men det var absolut ätbart hehe.
Efter det så bestämde vi oss för att ta en tripp till Luleå även idag, så Jag,Mamma, Amanda och Lovis hoppa i bilen.
Vi tittade in hos mormor på en kopp kaffe, blev inte där så länge eftersom att klockan redan var kring 19 när vi kom dit.
Men det var trevligt ändå och mormor blev glad.

Nu ska jag fixa mig något att äta, Tjing!




Ibland blir man inte riktigt klok.

Idag har jag väl egentligen inget att skriva, har bara tagit det lungt och sovit idag.
Kan vara rätt skönt det också ibland.


Ibland blir man bara grymt förvånad över att vissa människor är så fruktansvärst okapabla till att kunna göra någotning själv, även fast de tydligen ska vara vuxna. Så när det händer minsta lilla grej eller blir ett missförstånd så måste pappa eller mamma fixa det åt den. Ja jag kanske stör mig på små saker, men tillsist så gör man ju de. När en fjäder alltid ska bli till en höna, av minska lilla grej. Men de är ju alltid så när de gäller vissa personer som det alltid blir så synd om, det skall ringas otaliga telefonsamtal bara för ett litet missförstånd. Väx upp och skaffa ett självständigt liv!

Hoho jaja!

Segt som fan.

Hoff vilken seg dag, men det är ju söndag så det är väl en liten förklaring till saken kanske.
Vaknade kring halv 2 då morsan kom och väckte mig för att säga något helt oviktigt helt i onödan att man vaknade.
Steg i varje fall upp och fixade lite frukost i min ensamhet, morsan hade farit och hämta syrran från Kallax och Arne förde tillbaka nån hyrbil. Ja sen kom dom hem och då blev jag trött och gick och sov en stund, tills det blev dags för middag, haha låter som att jag bara äter hela dagarna. Ja sen har absolut ingenting vettigt inträffat, bara sett på tv hela kvällen. Ska se om dom har släppt veckans 3 avsnitt utav Anda Avenyn, kan väl inte påstså att det är den bästa serien precis, men det räcker bra som underhållning en söndags kväll/natt.
Tjing!

Igår, Idag och Imorgon.

Igår blev det häng på Roasters med Yve, Moa och Lovisa. Satt där i över 3timmar drack kaffe och njöt utav det fina vädret, sen efter det så blev det ett skrovmål på Tasty, snacka om att det är gott med brugare ibland.
Så det var inget att klaga på under gårdagen.

Idag har jag vart i farten endel också, traskade först med hunden en sväng gick förbi konsum och köpte lite kött.
Så när jag kom hem slängde jag köttet i marinad och började fixa med potatis och grönsaker som skulle vara ganska länge i ugnen, tände grillen och donade på. Maten blev just klar när morsan kom hem, köttet blev som vanligt perfekt. Tror inte det finns någonting godare än grillat välmarinerat kött med beasås och ketchup, älskar verkligen att grilla. Sen efter maten så drack vi lite kaffe och så tyckte jag att vi kunde åka till Piteå en vända och gå på Coop och köpa nått gott, så blev det också. Roligare att göra något än att bara sitta hemma och uggla.

I morgon blir det att åka till Willys och veckohandla, tänkte även dra än vända på stan och se om jag hittar mig nya solbrillor, för dom jag använder nu har ju hängt med ganska så många år. Är verkligen sämst på att köpa nya saker, men ser de bra ut så är det ju ingen ide att sluta använda det bara för att det är gammalt eller inte på mode just nu. Sånt skiter jag blanka fan i orka bry sig. Men ibland kan det ju vara kul med nått nytt i alla fall haha.

Nu ska jag kila vidare, tjing!

Ibland finns det nog ljuspunkter, trots allt.

Vaknade kring 10 snåret efter att ha snoozat ett par gånger, skuttade i duchen för att piggna till var sjukt trött.
Hade redan hunnit bli 14grader i skuggan och var strålande sol, snacka härligt.
Så jag slängde ihop en frukost som besod av tortellinin och sås + ketchup (Så klart!)
Traskade sen till bussen 11.15, åkte in till Luleå och gick till PO´s.  Satt där och gjorde faser innan det var dags för körlektion 12,25, efter det så gjorde jag lite faser till  medans jag väntade på att Yve skulle traska in till stan.
Vi satte oss på Roasters som äntligen hade öppnat sin uteservering. Där blev vi sittandes ett X -antal timmar och drack kaffe som vanligt. Blir så glad av att kunna sitta ute i solen och snacka massa skit med goda vänner.

Sen tog vi oss en kort pormenad genom stan och ner till Södra hamn och satte oss på ute på Yves balkong, käkade mackor och drack en till kopp kaffe.  Tror inte man kan dricka för många koppar kaffe under en och samma dag.
Nåja sen drog vi ner på Willys och handlade Hot dogs och bröd. Gick upp till Smedjegatan och hoppade på bussen till Tuna, vankades grillfest hos Helena och Tommy. Var väldigt trevligt men dock blev jag själv inte så långvarig utan kände för att dra hemmåt redan vid 19.30, eftersom att jag inte var på något vidare fest humör idag.
Det kommer ju alltid nya tillfällen för fest .


Så när jag kom hem kollade jag på Frusna män söker kärlek och Sverige pussas och kramas.
Har även spelar lite GTA2, ska spela lite mer om en stund, ska fixa nudlar först.
Är helt nippe på att käka nudlar på kvällen, men de är ju så fruktansvärt mumsigt Mmmm, kan inte få nog haha.

Måste kolla om hunden vill komma fram, hon ligger längst in under min säng och trycker sen ett par timmar tillbaka. Stackarn blir så rädd när dom skjuter raketer och smällare så hon går och gömmer sig.
Blir så förbannad över att folk alltid ska leka med sånt när det är nyår eller valborg, det räcker oftast inte med att skjuta under 1dag, utan det håller på i veckor. Själv blir man ju störd, men det är ju djuren som lider mest.

Nepp nu ska jag ta och sluta, är väl ingen som orkar läsa annars, om det nu ens är någon som läser?



RSS 2.0