Reseblogg!

Tänkte bara slänga in adressen till Min och Yves reseblogg http://downsideup.blogg.se/
Den är ännu under konstruktion, men dyker väl upp någonting där snart för det är ju inom kort vi reser iväg.

Tyst som i graven.

Kom just in efter en promenix med hunden, var faktiskt ritkigt skönt väder plusgrader och allt.
Var ute ungefär 25minuter och under den tiden han jag endast möta ett gäng killar på 4pers och 3bilar, är verkligen inte mycket fart i den här byn och det är riktigt tyst också. Tex i sommras så hade jag tjejerna här över en hel, klockan var nog efter 12-slaget  vi satt ute på altanen  och lyssnade på musik och drack goda drycker och hade det allmänt trevligt. Mitt i allt ihopa så slog jag av musiken och sa att alla skulle vara tysta och då frågade någon, vad är det vi lyssnar på? Tystnaden sa jag och alla garvade, för det hördes jäklar inte ett endaste ljud. Det är tragiskt men sant.

Annars idag så har morsan och jag gjort pizza och pizzasallad, kan ju inte annat säga än att det är jäkligt gott.
Mycket annat har väl hittills inte hunnit hända, hade en plan att börja med genomången av mitt rum. Men jag vet fasen inte vart jag skall börja, iofs så har jag redan packat ner ganska mycket så halva jobbet är väl redan gjort. Fast nu är det ju den svåraste biten som jag har kvar.

I morgon ryktades det om att mormor ville bjuda oss på middag (Hoppas att det inte är ännu mer julmat huh), dock har jag försökt få tag på henne de senaste timmarna men hon verkar vara ute och ranta någonstans, och jag ids inte ringa på mobilen för hon har icke halebop och då blir det dyrt haha, snåljåp som jag är. Min mp3-spelare hade även dykt upp hos Yve, fick den gratis då jag beställde kameran, sweet! Den är på 4gb och är tydligen fin eftersom att Yve till och med kunde tänka sig att köpa den för 500kr, men nej den är inte till salu, har ju själv ingen mp3 annat än i mobilen så den vill jag allt ha kvar själv. Kanske svänger förbi stan en vända i morgon också, hade behövt inhandla endel grejer typ adapert och sådant viktigt.

Tänkte försöka ta och slänga ihop en reseblogg inom kort, kanske redan i kväll om jag och yve kommer överens om ett namn på den, att det ska vara så svårt I-landsproblem deluxe. Nåja det får jag återkomma med när det är fixat så att alla som vill kan läsa.

Julgris.

Sitter uppe och ugglar som vanligt, har varit helt off hela dagen. Knallade först upp vid 15-tiden slängde ihop lite rester från gårdagen och sen har jag bara såsat på legat i sängen och sett på avslutningen av bonde söker fru och häckat framför datorn och ätit julgods, så man är så där äckligt mätt men ändå sugen på att äta mer. Är ju inte direkt bra att äta upp sig en massa när man om sådär 20 dagar kommer gå runt i sommarkläder eller dra en runda på stranden och så ser man ut som en likblek svensk julgris haha. Nä men det reder sig det också, det är ju inte riktigt tänkt att man ska ha sol och värme direkt efter julen egentligen, meen nu trunt i det ska bli sjukt kul att komma i väg och leva loppan.
Kanske dags att slänga sig i säng och sova en stund. Godnatt

Gäsp.

Ska snart ta och slänga mig i säng tänkte bara skriva en rad eller två först.
Har skrattat så jag grät tidigare, jag och Amanda satt på någon sida där man gör slogans man skriver in ett ord och så kommer det upp olika slogans på det ordet. Hade i alla fall hur kul som helst åt de, humor på högsta nivå.
Efter det så har vi sett på film, blev en svensk rulle som heter När mörkret faller. Den var faktiskt riktigt bra så kan helt klart rekomendera den. Ne nu sitter jag bara och gäspar och har mig, så lika bra att se lite tv och sova i vanlig ordning.
Godnatt!

Kul jul.

Har hunnit vara förbi mormor med mamma och syster, det var trevligt drack kaffe och åt mackor med ost och köttbullar på.
Öppnade lite julkappar och så. Kom hem duschade och slängde mig i sängen och glodde på kalle och hans vänner.
Nu kom hela faderullan hörde jag, hundarna kommer inte överense och maten är snart klar.
Kul jul!

Julafton.

Då sitter man här klockan visar 03.34 och det är den 24:e december, även så kallt julafton.
Jag är hungrig som fan och tänker därför inom de närmast kommande minutrarna fixa mig en macka eller två.
Måste även tvätta bort sminket och borsta tänderna. Jag och syrran som båda är ypperligt duktiga på att göra saker i sista minuten fick först sent i kväll fingrarna ur arslet och tog ett kort tillsammans som mormor och farmor ska få i julklapp.
Bättre sent än aldrig som man så fint brukar uttrycka det. Därför ska jag nu göra det jag tidigare nämde och sen slänga mig i säng, kanske glo lite tv och sen snarka en stund. För vette fan om man blir väkt på morgonkvisten eller vad fan de är som väntar en, hoppas det går jäkligt fort om inte anna. Återkommer mest troligt senare under dagen med uppdatering om saker och ting.


Bjuder på nån bild bara för att jag är så snäll...
               



Tisdag.

Dagen började med att någon okänd människa ringde och väkte mig, nummret fanns inte på hitta.se så jag tänker därför inte ringa upp och kolla det heller. Strax där efter så ringde även Yve och hörde vad hon skulle köpa på Alko, lite sprit och grejer. Sen så kom Angelica för att hälsa på syrran, så jag satt med dem och drack kaffe och snackade strunt, fast inann vi drack kaffet så gick vi på konsum för att mjöken var slut köpte även en grej som mamma ska få i julklapp.
Har sedan slagit in julklapparna också, sammanlagt 3stycken lätt och lagomt och alla lär bli nöjda och glada, förhoppninsvis i alla fall återstår ju att se i morgon om inte annat.
Hmmm, ja sen så har jag sett lite tv i vanlig ordningn och haft i en ansiktsmask som var nice den innehåll  organicaloe vera och organic tea trea kan varmt rekomendera den om ni tänker skaffa er någon ansiktsmask framöver.


Tänkte för en gångs skull bjuda på lite bilder från den senaste dagarna.

GTA....

Idag har inte mycket hunnit hända, blev i vanlig ordning väckt av diverse oljud men det kan jag väl inte påstå var så värst oväntat. Blev förbannat less och beslöt mig för att ändå fortsätta sova och klev inte upp förens 16.00, satte mig och spelade GTA2 och har suttit med det till och från under dagen. Har fastnat på 2uppdrag som är skitsvåra att klara, bland annat när man ska sno en pansarvagn från armen och dom är efter en och skjuter på en och den andra är när man ska in i finkan och döda vakerna där, men ska spela lite till om en stund och hoppas man klarar någon av dem så man kan få ett nytt uppdrag. Blir så jobbigt att spela om samma saker om och om igen, haha.
Annars så ska jag åka in till Luleå i morgon mamma och syrran tänkte jag skulle få något i år, för dom har ändå varit ganska så snälla. Sedan blir det fika hos Moa med tjejerna, ska bli trevligt att snacka lite skit och bara umgås.
Blir tyvärr inte så ofta nu för tiden för min del, är för slö för att idas åka in till stan plus det kostar ju endel också.
Var skönt då jag bodde hos Mormor i höstas, då gick det knappt en dag på 7veckor då jag inte umgicks med någon.
Fast då fick man väl sig sin dos med umgänge så man klarar sig ett tag. Ne men sen är det ju nyårsafon nästa vecka och vad jag vet nu så blir det middag hos Sandra, men vilka som skulle dit har jag än då länge igen aning om. Men det blir nog trevligt, är ändå inte så pepp på att festa utan mer för att bara ta det lungt, äta gott med vännerna.
Lär väl ändå bli lite mer festliheter den 3:e januari, hoppas på det i alla fall.
Well well, nu ska jag pyssla med annat.

Godnatt.

Blir ännu ett nattligt inlägg, men det är ju då jag oftast är i farten.
Dagen som gått har trots allt varit ganska trevlig, började med att syster ville att vi skulle baka någonting efter att vi disskuterat ett tag och inte kommit fram till något beslut om vad vi skulle göra så sket vi i det. Kanske var lika bra.
Blev jäkligt trött så jag tog mig en liten tupplur mellan 14.30 och 16.30 ungefär, när jag åter igen vaknade till liv så var det dags för middag som bestod av hamburgare och pommes, och en kaffe på det. Satt sedan och snackade med morsan om vad jag måste köpa och de lär bli en hel del, jag som inte alls är speciellt förtjust i att shoppa och ha mig.
Fast det kanske får vänta tills man är i Stockholm, finns ju aningen mer affärer att välja på där än i Luleå i alla fall.

Sedan så åkte vi på konsum och köpte lite grejer, så kanske blir att slänga ihop knäck och chokladpuffar(?) i morgon, syrran skulle kanske göra muffins eller vad det nu var. Det återstår ju att se, skulle egentligen behöva åka in till stan en sväng i morgon och köpa nån liten julklapp till mamma och amanda, mormor har jag redan köpt en grej till. Inte för att jag alls ser fram emot julen i år, är för mig ingen trevlig dag utan fylls ofta med mindre trevliga känslor.
Hade gärna tagit mig en sömntablett och sovit mig igenom eländet men det blir nog tyvärr inte så,  jaja vi ser väl vad som händer. Sen tänker jag ge upp det där med julfirandet (eller iaf lägga det på hyllan ett tag framöver), har blivit för många jular som floppat totalt under åren. Den där gnistan och värmen, förväntningarna och glädjen finns längre inte där och därför känns det heller inte rätt att delta i firandet, jag känner att jag kan dra mig undan för att inte andra ska störas av min kanske mindre positiva inställning till julen. Det tycker jag inte är mer än rätt av mig att göra, sen kan ju folk tycka och tänka vad de vill om den saken.

Tänkte ta och slänga mig i sängen nu så man inte sover bort hela morgondagen, godnatt!


Nattsvammel.

Har som vanligt en mycket händelselös natt framför mig eftersom att jag dumt nog vänt på dynget och sällan somnar före 4.30  nu för tiden. Får väl som vanligt bli att man häckar sig i sängen och har musikhjälpen som sällskap, vilket är ganska underhållande faktiskt synd att det är sista sändningsdagen i morgon. Alla program och serier man följer har ju sitt förbaskade jul-uppehåll för tillfället, vilket innebär att man har ännu mer tid att försöka fördriva.
Tror det blir att äte lite tacopaj om en stund, bröjar bli lite hungrig och det är alltid enklast att värma färdig mat än att ställa sig och lagat nått mitt i natten de är ju överkurs. Funderar även på att kanske smeta på en ansiktsmask, köpte 2st när jag var på Dollar store sist och borde använda dem snarast. Om jag nu hittar dem har slängt ner dom i någon låda och
har inte riktigt koll på vilken så det blir nog inte i dag trots allt. 


Är ungefär hela mitt rum som ligger nerpackade i lådor nu mera. Är ganska jobbigt om man behöver något och inte riktigt minns vart man stoppade det, vilket jag inte heller gör då det mesta blev nerpackat i onsdags natt förra veckan pga olika omständigheter. Well well, får packa om allt så de är lättare att ha koll längre fram i tiden. Annars idag så har jag väl inte haft destomer för mig, ringt några samtal och fixat saker, är ännu endel som ska fixas borde kanske ta och skriva en lista på allt som är gjort och vad som ska göra så man har koll på allt.
Fast det får bli i morgon eller någon annan dag, ids inte göra det just nu, det är jag för slö för. En packningslista borde också göras så man har någon koll på vad som ska med, det lär ju bli något svårt. Skönt när allt är klart och man är på väg. Men det är en annan historia nu väntar maten på mig, ska bli gott som fan.

Tjing.

Är en ganska dålig bloggare har jag märkt, kan ju bero på att jag inte har allt för mycket vettigt att dela med mig av.
Dagen till ära hade iaf  Yve vägarna förbi efter att hon varit i piteå en vända, så vi käkade tortelini till lunch och drack ett par koppar kaffe och surrade på som vanligt. Sen har inte mycket mer hänt, glott lite på tv och sen fick jag ett tyck och bakade blåbärskaka som blev mycket god. Imorgon tänkte jag ta och pallra mig in til stan och göra ett besök på min gammla skola och se om syrran håller ställningarna, samt hälsa på endel lärare som ville att man skulle komma förbi.
Det är vad som händer, eventuellt att traska på stan en vända och kolla lite grejer som behövs inköpas.
Nu är det inte långt kvar alls, nedräkningen kan börja.

501 frågor.

1. Vad exakt är klockan nu? 00.39
2. Okey, let's go. Vad heter du? Malin
3. Ålder? 20.
4. Trivs du med den? Åldern eller? Ja det är helt okej.
5. Beskriv dig själv med ett ord: Knasig.
6. Och med tre: Rolig, Negativ och Envis.
7. Hur lång är du? 161cm.
8. Och vad väger du? Väger mig sällan men över 60kg iaf.
9. Din bästa egenskap: Att jag vet mycket om saker och ting.
10. Din sämsta egenskap: Att jag vill ha kontroll över saker och ting, annars blir jag grinig.
11. Din konstigaste egenskap: Svårt, de finns nog ett par stycken.
12. Dina tre största intressen/hobbys: Laga mat och baka, läsa och resa.
13. Har du några husdjur? En hund.
14. I så fall, vad heter de? Lovis.
15. Vart bor du någonstans? Rosvik.
16. Vart är du född? Gällivare.
17. Och uppväxt? Korpilombolo och Rosvik.
18. Är du nöjd med din uppväxt? Till viss del, eller halva delen kanske.
19. Har du några syskon? Ja, 1, 2, 3, 4 stycken,
20. I så fall, trivs du med dem? Ja med 1av den, dom andra känner jag inte så väl, de är försmå.
21. Hur gamla är de? 17år, 10år, 9år och 1år.
22. Och vad heter de? Amanda, Olivia, David och Nelly(stavning?)
23. Ditt stjärntecken: Vädur.
24. Brukar du läsa horoskop? Ja men inte seriöst.
25. Tror du på dem? Nej inte direkt.
26. Om ja; varför? Ähh.
27. Om nej; varför inte? Därför inte.
28. Din hårfärg: Blond.
29. Är det färgat eller naturligt? Naturligt.
30. Om färgat; vilken är din naturliga hårfärg? Är ju min naturliga.
31. Vad har du för ögonfärg? Blå, kanske lite grå.
33. Hade du velat ha en annan ögonfärg om du fick bestämma själv? Näe de duger.
33. Tre saker du stör dig på: Dumma frågor, äcklig mat och smuts.
34. Tre saker du tycker är viktiga: Vännskap,lycka och trygghet.
35. Tre saker du tycker om: Mat, böcker och sommaren.
36: Tre saker du ogillar: Whiskey, fötter och puckon.
37. Har du några fobier? Jo minst sagt.
38. Om ja; har du försökt bli av med dem på något sätt? Till viss del.
39. Vad använder du för tandkräm? Colgate om jag får välja.
40. Schampo? Dove tror jag.
41. Sminkar du dig dagligen? Nej, nästan aldrig nu för tiden men då är jag mest bara hemma.
42. Om ja; hur mycket?Foundation, puder, eyeliner och mascara.
43. Vilket var ditt drömyrke när du var liten? Sjuksköterska.
44. Är det fortfarande det? Nej inte alls.
45. Om ja; varför? För att jag vill inte sticka nålar i folk och så.
46. Om nej; varför inte? Vad är ditt drömyrke nu? Jag har inget drömyrke.
47. Vad har du för skostorlek? 38-39.
48. Har du breda, smala eller "normala" fötter? Breda.
49. Din absoluta favoritmaträtt: Grillat fläskkött.
50. Favorittandkräm: Colgate, den rosa.
36. Favoritdrink: White russian är alltid god.
37. Favoritdryck: Vatten.
38: Favoritdjur: Hund.
39: Favoritland (av de du besökt): Turkiet.
40. Favoritfilm: Beck-Annonsmannen.
41. Och var vill du helst se den; på bio eller hemma? Hemma.
42. Favoritklädesplagg: Jeans.
43. Favoritband/artist: Ingen speciell.
44. Och din favoritlåt med dem/den? Ingen.
45. Favoritparfym: Minns så klart inte vad den heter pink nått iaf.
46. Favoritfärg(er): Turkost, Limegön och Knallrosa.
47. Använder du pyamas? Haha nej.
48. Nattlinne? Njäe men stor tisha ibland.
49. Senast köpta skiva:Länge sen jag köpte skiva.
50. Senast lästa bok: Det vette tusan kanske var det "Hjärtat är bedrägligast av allt"
51. Favoritförfattare: Dan Brown är bra.
52. Om du inte läser böcker, varför gör du inte det? Jag läser ju böcker.
53. Tycker du om när det regnar? Nej det är trist.
54. Snöar? Nej fy fan.
55. Brukar du besöka några festivaler under sommaren? Nej inte nu för tiden.
56. Om ja; vilka?
57. Bästa festivalen någonsin? Pdol har vart kul.
58. Varför just den? För där har jag vart 10år i rad.
59. Är du nöjd med ditt utseende? Ja i bland.
60. Din kropp? Ne inte alltid.
61. Ditt liv i största allmänhet? Nej det är kasst.
62. Ditt största problem just nu: Jobb och pengar.
63. Din allra bästa vän: Tjaaa de är väl Yve.
64. Vad är det som gör honom/henne till en så bra vän? Hon är en bra vän helt enkelt.
65. Bor du i lägenhet, villa eller radhus? Villa.
66. Trivs du med det? Jo, men ändå inte.
67. Vart hade du bott om du fick välja helt själv, alltså stad, land, allting? Jag vet inte.
68. Varför då? Därför.
69. Vad är meningen med ditt liv just nu? Att finna meningen.
70. Din civilstatus: Sungularus.
71. Och sexuella läggning: Jag tycker om karlar.
72. Dricker du kaffe? Jorå varje dag.
73. Om ja, har du socker i kaffet? Nej skulle inte komma på fråga.
74. Mjölk? Jodå, en stor skvätt.
75. Dricker du te? Jodå det också.
76. Om ja, har du socker i teet? Nej, men honung.
77. Mjölk? Ja annars blir det för varmt.
79. Spelar du något instrument och i så fall vilket? Spelar inget.
80. Om ja, hur länge har du spelat?
81. Spelar du i något band? Nej, gjorde dock det på högstadiet haha.
82. Om du skulle vara tvungen att välja någonting ur listan nedan att sitta fast i livet ut, vad hade du valt då?

Rullator
Datorstol
Rullstol
Vanlig stol
Rullskridskor
Eller en hawaiiskjorta med matchande shorts?

Svar: Hawaiiskjorta med shorts, sexigt värre.

83. Fulaste frisyren du kan komma på just nu: Hockeyfrilla.
84. Och snyggaste: piffat och så.
85. Vad hade du velat skulle hända just precis nu, om du får välja precis vad du vill? Det håller jag för mig själv.
86. Varför då? För att jag inte vill att någon skall veta det hoho
87. Vad sysslar du med? Ingenting.
88. Trivs du med det? Nej.
89. Om du jobbar; vill du jobba med det livet ut? Nej jag är otroligt arbetslös.
90. Är det ett intressant arbete enligt dig? Nej det är ju inget arbete.
91. Varför valde du just det arbetet? gaah.
92. Om du pluggar; är det jobbigt? Pluggar inte.
93. Hur lång tid brukar det ta för dig att göra dig i ordning på morgonen? Ungefär 15minuter.
94. Hur ofta duschar du? Beror på.
95. Håller du på med någon sport? Nej.
96. Är det skoj? Nää.
97. Hur många gånger brukar du äta om dagen, i genomsnitt (med mellanmål inräknade)? 2-3ggr.
98. Är du vegetarian/vegan? Nej.
99. Varför/Varför inte? För att jag tycker att kött är så jäkla gott.
100. Är du medlem på helgon.net? Ja.
101. Vad heter du där? Slempropp.
102. Varför valde du just det namnet? För att jag hade så otroligt bra fantasi.
103. Vad är det värsta som kan hända just precis nu? Att jag dör.
104. Varför då? För att då lever jag ju inte längre.
105. Vad gör du när ingen ser dig? Allt möjligt.
106. Har du någon matta i det rummet du sitter i nu?Jo men den ligger i en hög.
107. Vilken färg har den? Alla möjliga färger.
108. Hur ofta dammsuger du? Lite för sällan ibland.
109. Är du ordningsam? Nej de är svårt att vara i ett litet rum.
110. Vad brukar du ha på dig en vanlig vardag? Mjuksbrallor och t-shirt.
111. Hur skulle du beskriva din klädstil? Jävligt lodis stil, men de är för att jag blivit en slacker.
112. Ser man på dina kläder vad du lyssnar på för musik? Nej.
113. Tycker du att det är viktigt hur man ser ut och klär sig? Ja de beror väl på vad man ska göra.
114. Vad använder du vanligtvis för skor? Gympadojjor.
115. Åker du skidor? Nej.
116. Snowboard? Nej.
117. Vad är det mest förvånande du någonsin fått reda på om någon annan? Ingen aning.
118. Av vem fick du reda på det? -
119. Vad hade du för betyg när du slutade nian? 1mvg, och sen vg och g i resten.
120. Var du nöjd med dem? Ja de var väl okej.
121. Fick du några pengar av dina föräldrar för dina betyg? Nej de fick jag inte.
122. Om ja; hur mycket? -
123. Kroppsdel du är nöjdast med: Öronen haha.
124. Kroppsdel du har mest nytta av: Händerna.
125. Kroppsdel du gärna skulle ändra på: Benen eller låren mer specifikt.
126. Varför vill du ändra på den? För att de är för stora haha.
127. Vilken är din största hemlighet? Säger jag väl inte här.
128. Okej, jag fattar att du inte vill avslöja den. Men vad handlar den om? Säger inte det.
129. Vad har du för dator? Dell.
130. Är det din egen eller delar du den med någon? Min egna.
131. Vad har du för mobiltelefon? Nokia 3600.
132. Fungerar den bra eller hade du hellre velat ha en annan? Nej den är toppen.
132. Bästa konserten någonsin: Kent.
133. Varför just den? För det var fin stämning.
134. När brukar du stiga upp på vardagarna? Mellan 11 och 13
135. Och helgerna? Samma där.
136. Brukar du försöka hålla en jämn dygnsrytm? Ja till viss del.
137. Brukar du lyckas? Näe men det är skit samma.
140. Äter du sömntabletter? Nej.
141. Några andra tabletter? Ja.
142. Har du någon kronisk sjukdom? Nej,
143. Om ja; vilken då och när fick du den? Har ingen sjukdom, annat än allergier.
144. Bästa datorspelet:  GTA
145. PS: vet inte.
146. Varför just dem? För de är kul att sno bilar och sånt.
147. Har du någon hemsida? Nej.
148. Har du haft den länge? Har ju ingen.
149. Hur många språk kan du? vilka? Svenska och engelska.
150. Vad är viktigt för att en person ska ge dig ett bra första intryck? Att de är trevliga och sociala, bjuder på sig själv.
151. Tror du att du brukar ge folk ett bra första intryck? Det får man väl hoppas.
152. Har du funderat över det någon gång innan? Jo det har jag.
153. Är du blyg? Nja blyg är väl kanske inte rätt ord.
154. Om ja; hur blyg? Lite bata.
155. Är du rädd för att prata inför folk? Ja jag har i alla fall varit det, är lite bättre nu.
156. Gillar du att stå i centrum? Nja till viss del.
157. Om ja; varför? Det kan vara kul att ha ordet ibland.
158. Är du bra på att sjunga? Endel påstår det, men det håller jag inte med om.
159. Äger du någon stickad tröja och i så fall hur många? Nej dom killar och sticks.
160. Vad är det för färg på gardinerna i ditt vardagsrum? Har inget vardagsrum.
161. Du skulle tjäna mycket på att vara lite mer... :  Tillmötesgående.
162. Och du skulle tjäna ännu mer på att vara lite mindre... : Envis.
163. Använder du balsam och i så fall vilket? Dove.
164. Vad är det mest olagliga du någonsin gjort? Säger jag väl inte här.
165. Fick du något straff för det? Nej.
167. Tre saker du snott någonstans ifrån: Haha. 
168. Tre saker du ogillar att göra: Bråka, städa och ha tråkigt.
169. Tre saker du gillar att göra: Umgås, läsa och ha kul.
170. En sak du gjorde för länge sen och fortfarande har ångest för är när du... : Ingenting jag kan komma på.
171. Varför gjorde du det? vet ej.
172. Hur skulle din drömpartner vara? Snäll, omtänksam, rolig, social, ärlig, romantisk jaa listan kan göras lång.
173. Och hur skulle han/hon se ut? Snygg som få. Ne men de är svårt att säga.
174. Sexigaste kroppsdel hos det motsatta könet: Armar och händer.
175. Tycker du det är onödigt eller viktigt med märkeskläder? Det är onödigt.
176. Varför då? För att de är dyrt.
177. Vilken är den sämsta film du någonsin sett? Många, som man har somnat till.
178. En plats du tycker om att vara på är... : Sitta på en uteservering med en kopp kaffe är fint.
179. Bara för att där är det så himla... :  Trevligt.
180. En plats du inte tycker om att vara på är... : Arbetsförmedlningen.
181. Bara för att där är det så jäkla... : För att jag bara blir arg och på jävla kasst humör.
182. Tre fula ord som du borde använda mindre: Fitta, Hora och Fan.
183. Tre saker du borde göra oftare: Träna, söka jobb och städa.
184. Charmigaste dialekten: Den jag har.
185. Och värsta: Jag tycker inte om skånska.
186. Vilken egenskap är den värsta en människa kan ha enligt dig? Besservisser.
187. Vilket parti tänker du rösta på i nästa val? Det får vi se då, men inte på alliansen iaf.
188. Varför då? För att jag inte tycker att dom har en vettig politik.
189. Är du insatt i politik? Nej inte så värst.
190. Om nej; varför inte? Det intresserar mig inte allt för mycket.
191. Tycker du det är viktigt att du kan vara med och påverka samhället? Ja.
192. Någonting som ofta bör göras men som du ofta bävar inför att göra: Jag vet inte.
193. Hur många soffor finns det där du bor? Hm 2st tror jag.
194. Vilken färg har den som du tycker bäst om? Jag tycker inte om någon av dem.
195. Ditt favoritsätt att tillaga potatis på (chips, stekta, kokta, pommes frites osv.): Potatisgratäng.
196. Tycker du att det är äckligt med spenat? Nej.
197. Tänker du ofta på vad du äter? Ja.
198. Varför då? För att försöka vara lite nyttigare.
199. Egentligen så borde du nog faktiskt äta lite mindre... : Godsaker.
200. Och lite mer... : Frukt.
201. Vilken sorts juice är din favorit? Päronjuice.
202. Vad anser du om dödsstraff? Det är bra.
203. Rasism? Emot.
204: Barnarbete? Emot.
205. Mobbning? Emot.
206. Om du fick göra en stor förändring i världen, vad skulle du ändra på då? Tjaa de vette fan.
207. Varför just det? Tralallalalaaaa.
208. Röker du? Ibland.
209. Om ja; varför slutar du inte? Jag ska försöka.
210. Tycker du att det är viktigt att stå för vad man tycker? Ja.
211. Brukar du göra det? Ja.
212. Om nej; varför inte? -
213. En pinsam sak som hänt dig denna veckan: Ingenting.
214. Känns det som om du gör bort dig ofta? Nej.
215. Favoritsmak på nudlar: Biff.
216. Om du inte äter nudlar, varför gör du inte det? Jag äter ju nudlar.
217. Efter hur många trappsteg orkar du helt enkelt inte längre? 205 kanske?
218. Är du i god form? Kunde varit bättre.
219. Om inte; varför tränar du inte upp dig? Jag har just börjat.
220. Har du några piercings? Nej.
221. Om ja; var någonstans? -
222. Tatuering? Nej.
223. Om ja; hur ser den ut? -
223. Gjorde det ont att göra den? -
224. Tycker du att det är äckligt med blod? Ja jag blir svag av blod.
225. Någonting du inte skulle vilja ha krypandes i håret just nu: Insekter.
226. Vilken är din favoritklädaffär? Ingen speciell.
227. Hur mycket pengar lägger du ut på kläder varje månad? Köper sällan kläder.
228. Har du någon mp3spelare? Ja men den är trasig, får snart en ny gratis weeei.
229. Om ja; vilken? Creative muvo nånting.
230. Var den dyr? Kostar väl nån hundrig.

231. Ser du dig själv som (ja/nej-svar):

Impulsiv? Nej.
Snäll? Ja om jag lägger den sidan till.
Egoistisk? Till viss del.
Snygg? Ja ibland.
Charmig? Njäe inte så värst.
Utåtriktad? Nej jag är ganska tillbakadragen.
Rolig? Jag är super kul.
Annorlunda? Ja och nej.
Ytlig? Nej.
Töntig? Ja ibland.
Djup? Jag kan vara djup om jag vill.
Intelligent? Ganska intelligent är jag väl.
Omtänksam? Ja men jag har svårt att visa att jag är det.
Självsäker? Ganska.
Förvirrad? Nej jag har koll på läget.

232. Är det jobbigt att svara på såhär många frågor? Ja det är skit jobbigt.
233. Hur gammal var du när du var full första gången? Ah de vette fan, för ung.
234. Vad hade du druckit då? Sprit säkert.
235. Dricker du alkohol överhuvudtaget? Jodå.
236. Om ja; öl eller vin? Vin.
237. Om nej; saft eller sockerdricka? Saft
238. Någonting du gjorde förra veckan som du ångrar: ah.
239. Någonting du gjorde förra veckan som du är stolt över: nada.
240. Någonting du funderade över mycket förra veckan: minns inte.
241. Någonting du funderar över mycket idag: Resa.
242. Stockholm eller Göteborg? Ingen av dom.
243. Varför då? Vet ej.
244. Du hade gärna haft lite fluffigare... : Hår.
245. Och lite mindre... : Fläsk.
245. Och lite mer fantasifulla... : tankar.
246. Anledningen till varför du svarar på alla de här frågorna är att du: Inte har bättre för mig.
247. Om du bara fick klä dig i tre olika färger kombinerat livet ut, vilka tre färger hade du då valt? Svart, grå och vit.
248. Vad skulle du säga till Göran Persson om han skulle kliva in genom ditt fönster just nu? Skillat, hur lyckades du med de?
249. Varför då? För att mitt fönster inte går att öppna!
250. Du tycker att Göran Persson är... : En fet gubbe.
251. Har du rest utanför Europa någon gång och i så fall vart? Ja till Asien.
252. Var det en trevlig resa? Jodå mycket trevlig.
253. Om ja; varför? Var där med goda vänner.
254. Om nej; varför inte? -
255. Det här anser du om droger: Det är skiiit.
256. Är du en sån som har mycket åsikter om saker och ting? Haha ja det har jag.
257. Har du någon du kan berätta precis allting för? Nej.
258. Hur känns det? Tråkigt.
259. Håller du mycket saker inom dig? Ja.
260. Tycker du att det är bra eller dåligt att göra det? Dåligt.
261. Det bästa med julen är: Att den bara är 1gång per år.
262. Det värsta med julen är: Äckligt julpynt, fejkade människor och falskt och bläää.
263. Du har aldrig någonsin... : Ridit på en kamel.
264. Men däremot har du gjort det här väldigt många gånger: Sett på tv.
265. Har du lätt för att lära dig? Ja om det är saker jag vill lära mig.
266. Vad gör du om 10 år? Arbetar och har det fint.
267. Är du likgiltig? Ibland.
268. Ärlig? Ja jag är ganska ärlig utva mig.
269. Tycker du att det är viktigt att man är ärlig? Ja det är det verkligen.
270. Är det okej med vita lögner? Ja ibland.
271. Är du vidskeplig? Njaa inte så värst.
272. Ditt motto är: Blä.
273. Gillar du stark mat? Ja det är gott.
274. Salt mat? Nej inte för salt.
275. Gillar du godis? Ja.
276. Om ja; vilket är ditt favoritgodis? Gillar så mycket.
277. Om nej; varför inte? -
278. Din favoritglass är: Choklad och kola.
279. Bara för att den är så: Mummsig.
280. Ser du på sport? Nej.
281. Har du någonsin åkt luftballong? Nej.
282. Hoppat bungyjump? Nej.
283. Fallskärm? Nej.
284. Vill du göra något av ovanstående tre och i så fall vad? Jag vet inte, fallskärm kanske.
285. En person du gärna skulle fika med just nu är: Dig.
286. Hämta närmsta bok, slå upp sidan 15 och citera första meningen: "Gå till min slavflicka kanske kan ni få barn genom henne"
287. Hur pigg är du vanligtvis på söndagar? Jävligt slö.
288. Är du konstnärlig? Nej.
289. Rakar du benen? Ja.
290. Om ja; hur ofta? Ofta på sommaren sällan på vintern.
291. Vad har du för relation till din väckarklocka? Den ringer då och då.
292. Dina föräldrar? En är bra den andra dålig.
293. Har du flyttat hemifrån än? Nej inte än.
294. Om inte; när tänker du göra det? Så småning om, när jag har jobb och kan försörja mig.
295. Hur ofta bakar du? Då och då.
296. Vad brukar det oftast bli? Cup cakes eller brownies eller nått annat med choklad.
297. Du kände dig jättesnäll igår när du...: Lagade mat.
298. Och det kändes förjävligt en gång när du råkade...: Inget.
299. Gillar du bananer? Ja.
300. Plommon? Ja.
301. Har du någon trädgård? Ja de finns en där ute.
302. Om ja, är du bra på att sköta om den? Nej.
303. Kan du dansa? Nej.
304. Om du får välja - thaimat, hamburgare eller pizza? Thai thai.
305. Vad är det för väder hos dig nu? Vinter slaks.
306. Tycker du att det är bra eller dåligt? Det suger.
307. Har du någonsin sett alla Sagan om Ringen-filmerna på raken? Nej, inte sett alla dom än.
308. Två bra saker man kan använda en hink till: Ha det till städning och hämta saker i.
309. Snyggaste skådespelaren: Johnny  Depp.
310. Svarta eller gröna oliver? Oliver är äckligt.
311. Vad använder du för tvål? Nån billig en från Willys.
312. Parfym? Har massa prafymprover som jag använder.
313. Gillar du ärtsoppa? Jodå de är gott.
314. Vad är det mest underliga din mamma någonsin sagt till dig? Hon har sagt många underliga saker.
315. Och det värsta: Ah de vet jag inte riktigt.
316. Hur ofta går du ut på krogen? Mycket sällan.
317. Är det mer eller mindre än vad det borde vara enligt dig? Mindre än vad jag borde.
318. Nämn tre saker du skulle vilja ha råd med men som helt enkelt är för dyra: Jag har tagit mig råd med det jag vill ha just nu.
319. Om fick välja en av dessa saker gratis, vilken hade du då valt? Resan?
320. Vad har du för dold talang? Ingen.
321. Har du långa naglar? Näe de är rätt lagom just nu.
322. Vad var det senaste du åt? Godis.
323. När var det? Ett par timmar sedan.
324. Vad var det senaste du köpte? Nässpray.
325. Ditt nästa mål i livet är: Resa.
326. Om du fick ett enda kreditkort, vilken affär skulle du välja då? Äh jag vet inte.
327. Vem fick du senast SMS ifrån? Halebop tror jag.
328. Och mail? Om att jag inte hade fått jobb på ett casino haha.
329. Brev? Vägverket.
330. En puss? Får inte nå pussar annat än av hunden.
331. Din senaste sjukhusvistelse: Har inte vistars på sjukhus.
332. Vilket är ditt lyckotal? 5.
333. Snuttefilt eller gosedjur? Gosedjur.
334. Katt eller hund? Hund.
335. Favoritpålägg: Ost, leverpastej, marmelad, korv finns massa.
336. Skulle du äta upp en hel daggmask för 1000 spänn? Ja men lätt.
337. Skulle du döda en hundvalp för 20 000? Nej.
338. Är du kär i någon just nu? Nej.
339. Om ja, vem då? -
340. Ditt måntecken: Väduren.
341. Varför svarar du på alla de här frågorna? Samma svar som innan.
341. Fras/ord du använder (för) ofta: "Inte vet jag"
342. Vilken inriktning gick du på gymnasiet? Media-textkommunikation.
343. Vad gör du om 15 år? Då är man 35, jobbar och har kanske man och barn.
344. 25? Ja det är väl samma skulle jag tro, men barnen kanske börjar flytta.
345. Lever du i nuet? Ja absolut, ingen ide att leva i det förgågna.
346. Tycker du att det är viktigt att göra det? Ja det är viktigt att gå vidare och leva för dagen.
347. Har du glasögon/linser (något synfel med andra ord)? Nej, ser som en falk.
348. Vilken person i hela världen skulle du vilja träffa just precis nu? Min framtida karl, vore trevligt se vem de är.
349. Samlar du på något? Nej.
350. Om ja; vad? inget.
351. Din absoluta drömbil: Har ingen drömbil.
352. Den obehagligaste känslan som finns är: Ångest och sorg.
353. Du är absolut inte...: Sprallig.
354. Men däremot är du väldigt...: Lugn.
355. Och du hatar när folk...: Spelar dumma.
356. Har du tvångstankar? Ja det har man väl ett par styckna.
357. Om ja; Det tar vi en annan gång.
358. Hur ofta åker du buss? Beror på om jag har ärenden i stan eller ej.
359. Anser du dig själv vara hurtig? Nej inte alls.
360. Hur beter du dig när du känner dig...

sur: jag blir otrevlig.
glad: ler och är trevlig.
pigg: haha det är sällan. 
ledsen: vill vara själv och kanske gråter en skvätt.
förbannad: gör onödigt höga ljud av mig, för att påpeka detta.
trött: blir jävligt borta och tankspridd när jag är trött, eller så väldrigt pratglad.

361. Kan du konsten att göra ingenting? Ja, men det är skit tråkigt.
362. Att tänka på ingenting? Ja ibland.
363. Nämn två saker du tycker är pinsamma att handla: Tycker inget är pinsamt.
364. Händer det att du undviker att köpa dessa saker bara för det? Nej.
365. Hur långt upp/ner i åldern kan du som max gå för ett ragg? Det vet jag inte.
366. Om du skulle vara tvungen att bjuda hem kungen på middag, vad hade du lagat för mat då? Palt.
367. Nämn två filmer du aldrig kan se för många gånger: Oj svårt.
368. Och en bok du har läst mer än två gånger: När lucy sullivan skulle gifta sig.
369. Biter du på naglarna? Nej.
370. Tycker du om julen? Nej, jag hatar julen.
371. Hur firar du jul (om du inte gör det, varför inte)? Med folk som jag bor med.
372. Hur firar du nyår? Med vännerna, ofta middag och mys.
373. Brukar du ge några nyårslöften? Nej.
374. Om ja; hur många gånger har det inträffat att du har hållit dem? Typ aldrig.
375. Du ser ut lite som: Min mamma.
376. Men du är också väldigt lik det här djuret: Haha inte vet jag.
377. Du skulle aldrig få för dig att: Döda någon.
378. Skriver du dagbok? Ja ibland.
379. Hur många par skor äger du? ett par stycken.
380. Handväskor? För få.
381. Din relation till din dator är väldigt: stark, använder datorn dagligen och blir handikappad om internet inte funkar.
382. Och din relation till din TV är extremt: samma som ovan ungefär.
383. Din favoritraggningsfras: Jag raggar inte.
384. Vad skulle du göra om du vann 400 miljoner? En massa saker.
385. Om du hittar en enkrona på gatan, plockar du upp den? Ja allrid.
386. Beskriv din livsfilosofi med fyra ord: Går inte.
387. Tror du på ödet? Ja
388. Klarar du av att förlåta otrohet och svek? Nej!
389. Använder du vanliga eller uppladdningsbara batterier? Använder sällan batterier.
390. Hur många kusiner har du? två.
391. Har du någonsin fått någon att gråta öppet utan att få dåligt samvete? Tror inte det.
392. Får du ofta dåligt samvete? Nej.
393. Är du diffus? Näe?

394. Vem städar mest hemma hos dig? Jag och Mamma, Syrran ibland.
395. Dricker du mjölk? Ytterst sällan.
396. I så fall, vilken sort? Norrmejerier.
397. PS eller PSP: ingen.
398. PC eller Mac: PC.
399. Hiphop eller kängpunk? Inget av det.
400. Black metal eller synthpop? Inget.
401. Nämn två saker du är bra på: Komma i tid och komma ihåg saker.
402. Två saker du är mindre bra på: Prata strunt med okänt folk och slösa pengar.
403. Vilken kändis skulle du helst se ut som om du fick välja? Ingen.
404. Varför då (har han/hon några spec. ansiktsdrag som du gillar t.ex.)? Äh
405. Vem är viktigast för dig i hela världen? Mamma.
406. Vad är det vackraste som finns? Tjaa de ska jag ta reda på.
407. Och vad är det fulaste? Slem.
408. Är du en spara eller slösa? Väldigt sparsam, men kan slösa på vettiga saker.
409. Ser du dig själv som teknisk? Näe.
410. Påhittig? Näe inte direkt.
411. Hur tidigt går du upp en vardagsmorgon? cirka 11.30.
412. Och hur dags brukar du komma hem igen? Jag är alltid hemma nästan.
413. Helger då, när vaknar du då? Kring 11-12.
414. Vilket b-språk läste du i skolan? Går inte skola.
415. Vad brukar du äta till frukost? Mackor.
416. Är glaset halvfullt eller halvtomt? Halvfullt.
417. Vad finns det under din säng? Ingenting har rensat för nån vecka sen och fyllde 4kartonger.
418. Det vackraste ordet som finns: ah många.
419. Storstad eller liten ort? Mellanstor stad.
420. Salt eller sött? Sött.
421. Ute eller hemmakväll? Utekväll.
422. Brukar du bädda sängen? Nej.
423. Vad har du i ditt fönster? En blomma och en lampa.
424. Vilken person vet mest om dig? Jag själv, förstås.
425. Har du bra minne? Ja, inte närminnet dock.
426. Vad behöver du mest just nu? Äta något och sen slänga mig i säng.
427. Märkeskläder eller second hand? Inget av det, men märkeskläder om jag måste välja. Second hand är äckligt.
428. Hur många Sara känner du? Ingen just nu.
429. Vart har du ont? I ryggen och magen och huvet.
430. Tre saker du använder dagligen: Kläder, bestick och sängen.
431. Bästa årstiden: Sommar.
432. Är du seriös? Ja för fan.
433. Vad har du på dig för kläder just nu? Linne och mjukisbralls.
434. Nagellack är: Något jag alltid använder.
435. Mår du bra idag? Nej men jag mår heller inte dåligt.
436. Om nej, varför inte? Det är alltid mitt emellan.
437. I en stor folksamling blir du...: En i mängden.
438. Har du spytt i en bar någon gång? Haha ja.
439. Hur ofta borstar du tänderna? 1-2gånger dagligen.
440. Vad använder du för tandkräm? Den som står på toan. Gå och kolla om du vill.
441. Skulle du kunna tänka dig att göra en plastikoperation?  Nej de är onödigt.
442. Om ja; vad skulle du då operera? Varför inte insidan mellan tårna. 
443. Har du blivit sövd någon gång? Nej.
444. Bada i sjö eller hav? Hav.
445. Har du kaffe i kokosbollarna? I chokladbollar ja.
446. Hur ofta önskar du att du var någon annan? Nej.
447. Favoritrestaurang: Ingen speciell.
448. Favoritcafé: Roya är nice.
449. Favoritklubb: Ingen alla är ju likadana och tråkiga.
450. Favoritaffär: Ingen.
451. Har du vunnit pengar någon gång? Ja.
452. Om ja; hur mycket vann du? Som mest 500:- på en pimpeltävling.
453. Har du prestationsångest? Ja jag har börjat inse att jag har det nu.
454. Beslutsångest? Ja, som fan.
455. Hur reagerar du om någon säger nåt riktigt elakt till dig? Jag skiter fullständigt i det.
456. Har du någonsin spridit ett felaktigt rykte om någon? Nej det tror jag väl inte.
457. Hur gamla är dina föräldrar? Mamma är 46 och pappa 48.
450. Har du ätit grodlår någon gång? Nej.
451. Om ja; var det gott? -
452. Din favoritmüsli: Äter inte müssli.
453. Är du lättretad?Ja ganska.
454. Har du några utmärkande ansiktsdrag? Nej det tror jag inte.
455. Hur ofta klipper du tånaglarna? Ganska ofta hatar långa tånaglar det är vidrigt.
456. Hur ofta tvättar du håret? Då det är smutsigt.
457. Kan du några japanska ord? Arigato & konnichiwa
458. Finska? Ja jag kan endel finska.
459. Använder du något fildelningsprogram? Nej.
460. Om ja; vilket? Inget.
461. Äger du någon krukväxt? Ja en passionsblomma som jag fick av mormor.
462. Om ja; hur ofta vattnar du den? Ganska ofta den behöver mycket vatten.
463. Hur många miljoner hade du velat ha på ditt konto just idag, om du fick välja? 500miljoner.
464. Kan du någonting om vodou? Nja lite kanske.
465. Tycker du att Sveriges valsystem är bra? Nej.
467. Rättsystem? Nej.
468. Tycker du om fisk? Nej.
469. Kräftor? Nej.
470. the Sims 1 eller 2:  Nä fy fan.
471. Har du varit med om något övernaturligt någon gång? Ja.
472. Om ja, vad? Näe de ids jag inte skriva om här.
473. Den bästa Disneyfilmen: Lejonkungen.
474. Det bästa barnprogrammet: Disneydags.
475. Finaste tjejnamnet enligt dig: har ingen favorit.
476. Finaste killnamnet enligt dig: har ingen favorit.
477. Bläck eller blyerts? Bläck.
478. Hur gammal var du när du lärde dig cykla? Jag vet inte.
479. Den absolut sämsta musikgenren är: Jazz.
480. Hur mycket vägde du när du föddes? 3240gr
481. Dödsstraff är: Bra ibland.
482. 4 saker du har i ditt kylskåp: Ketchup, Ägg, Ost och Tomater.
483. 4 saker du inte har i ditt kylskåp: Yoghurt, Köttbuljongtärningar, Creme fraise och gurka.
484. 1 sak du borde ha i ditt kylskåp, men inte har: Tortellini.
485. Hur länge pratar du i din mobil om dagarna, mer eller mindre än en kvart? Beror på ibland mer ibland mindre.
486. Hur mycket pengar ger du till välgörenhet varje år? Mycket lite.
487. Hur mycket pengar köper du kläder för varje månad? Typ inget alls.
488. Smink/skönhetsprodukter då? Köper det mycket sällan också.
489. När var du senast på bio? I sommras 2ggr.
490. Vilken film såg du då? Sex and the city the movie och Ger smart.
491. Vad var det senaste du köpte på internet? En kamera, den kommer nu i veckan.
492. Tycker du om spenat? Spenatsås är ypperligt gott.
493. Din teori om strumpförsvinnanden vid tvätt lyder: Det finns ett svart hål dit strumporna försvinner.
494. Vad heter din granne? Beror på vilken granne du menar.
495. Lever dina morföräldrar? Ja två av dem.
496. Om ja; vad heter de? Siv och Inga-Lisa.
497. När plockade du svamp senast? När jag var liten med min moster, dom plockade murklor.
498. Hur tänker du om dig själv, tycker du om dig själv? Ja jag tycker om mig själv.
499. Hur många cigaretter har du uppskattningsvis rökt i ditt liv? Har rökt för många cigaretter.
500. Vad har du haft för olika hårfärger? Blond, ljusbrun, mörkbrun, rött, lila, svart.
501. Hur mycket är klockan nu när du är klar? Den är så mycket som 02.14




hoho

1. Var hittade du den här listan?
I någon annan blogg.

2. Var är dina föräldrar födda?
Alltså jag är inte riktigt säker på det, men det är väl typ Korpis, Pajala eller Gällivare skulle jag tro.

3. Vad är det senaste du installerade på datorn?
Försökte installera SVT´s play prima grej eller vad det heter, men det vill ej funkera.

4. Vilken är din favoritrestaurang?
Har inte direkt någon favoritrestaurang .

5. När badade du i en pool senast?
Måste ha varit förra sommaren när jag var i turkiet.

6. Har du varit med i någon skolpjäs?
Haha ja det har jag,  vi hade alltid julförestälning för föräldrarna på lågstadiet.  Haha en hette typ "Jul på Hawaii" den var kul.

7. Hur många barn vill du ha?
Det vet jag inte än, men jag vill nog ha barn någon gång i alla fall.

8. Vilken musikstil tycker du mest illa om?
Jazz är ingen favorit.

9. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet?
Ja jag har bestämt mig.

10. Vad har du för TV-kanaler?
SVT1 & 2, TV3, TV4, Kanal 5, TV6, ZTV, TV4 Fakta, TV4+, TV4 film, Kanal 9, Travel & Living, Discovert chanel, kanal 10, svt 24, 24Norrbotten, Ja och ett 10tal kanaler till.

11. Har du åkt moped någon gång?
Jo det har jag i mina ungdomsdar.

12. Har du busringt någon gång?
Haha om jag har, det var ett väldigt roligt tidfördriv när man var liten.

13. Har du fått felparkeringsböter?
Nej det har jag inte fått.

14. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm?
Ja kanske om jag skulle få ett starkt behöv av att hoppa från höga höjder.  Det känner jag dock inte idag.

15. Vilken är den plats längst bort som du har besökt?
Vet inte vilket som ligger längst bort Antingen är det Kreta eller Turiket.

16. Har du en egen trädgård?
Näe de har jag inte.

17. Vilken är din favorit bland tecknade serier?
Hälge är ju alltid kul.

18. Kan du alla orden i nationalsången?
Ne det är jag osäker på om jag kan, säkert inte.

19. Badkar eller duschkabin?
Dusckabin, visst kan de väl säkert vara skönt att bada badkar men dock så opraktiskt. Plus att jag alltid är rädd för att halka och så ihjäl mig när jag ska duscha i ett badkar.

20. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?
Igår såg jag på Beck- Annonsmannen

21. Favoritpizza?
Pan pizza är alltid mumma.

22. Chips eller popcorn?
Chips, sourcream and oniom, mumma.

23. Vilken färg på läppstift använder du?
Jag brukar inte använda läppstift.

24. Har du rökt jordnötsskal någon gång?
Nej jag är allergisk mot jordnötter!

25. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling?
Näe de har jag inte.

26. Apelsin- eller äppeljuice?
Apelsin, fast de gillar jag inte riktigt men är allergiskt mot äpple.

27. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?
Var säkert med Yve och vi käkade på Frasses.

28. Favoritchoklad?
Ah svårt, smaksatt choklad med typ fikon och mandel är gott.

29. När röstade du senast?
2006.

30. När åt du en hemodlad tomat sist?
Det vette fan, har aldrig själv odlat tomater iaf men farmor har nog gjort det för många år sen.

31. Har du vunnit en prispokal någon gång?
Har nån pokal från när jag åkte skidor som liten.

32. Är du bra på matlagning?
Ja det skulle jag vilja påstå att jag är, iaf till en viss del.

33. Klarar du att tanka själv?
Jo det har jag.

34. Har du beställt något från något av de där shoppingprogrammen som går på reklamteve-kanalerna?
Nä de är ju bara massa skräp som dom försöker pracka på stackars oss stackars nattugglor.

35. Pepsi eller Coca Cola?
Coca-cola.

36. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?
Nej inte uniform, men speciella arbetskläder i orange galon, väldigt sexigt om jag får säga det själv haha.

37. Vad var det senaste du handlade?
Nässpray igår på konsum.

38. Har du kräkts offentligt?
Ja det kan väl kanske ha inträffat.

39. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken?
Alltså jag vill ju helst bli både rik och finna kärleken.

40. Tror du på kärlek vid första ögonblicket?
Det är svårt att säga.

41. Har du ringt något betalnummer?
Nej det har jag inte, tycker att sådant är jävligt slöseri med pengar och jag är snål.

42. Kan man vara vän med sitt ex?
Kan kan man sägert. Har själv ingen kontakt med ex och gamla flirtar.

43. Vem var det du besökte på sjukhus senast?
Oj, var nog när jag var med Yve och Moa och hälsade på deras mormro/farmor på sjukan förra sommarn när hon brytit benen.

44. Hade du mycket hår som liten bebis?
Det vette fasen alltså, minns inte riktigt haha.

45. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar?
Snackar lite skit och så.

46. Vad har du i din väska?

Inte så mycket just nu, typ tamponger och alvedon.

47. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?
Brukar se på tv innan jag somnar.

48. Vad är du tacksam för idag?
Ingenting speciellt.

 

 

10 favoriter
Dialekt:
Tycker att många dialeker är väldigt fula. Har ingen direkt favorit.
Mat: Vitlöksmarinerade grillade fläsklotketter med potatisgratäng och bearneasås och sallad är ju oslagbart.
Låt: Ahm svårt, en bra låt är Truly madly deeply - Savage garden
Tecknad figur: Super mario haha. 
Sport: Ah jag är inte alls intetresserad av sport, men konståkning kan väl vara kul.
Komiker: Har väl ingen favorit, men Robert gustafsson är ju skoj.
Veckodag: Har ju fredag hela veckan fredag hela veckan, så ingen är favorit. eller ja Tis och ons då är de bra på tv.
Glassmak: Choklad och kola är mumma.
Soloartist: I dånt knåw.
 
9 för tillfället
Humör:  Är ganska less.
Tanke: Kan inte det förbannade locket i örat bara släppa.
Kläder: Adidas brallor och gammalt nattlinne med hjärtan på, myspys delux.
Bakgrund: Såpbubblor.
Känsla: Känner mig rätt trött och lite ensam.
Tid: 03.51
Bästa sak: Min säng.
Irritationsobjekt: Locket i mitt öra som suttit i snart 1vecka, störande!


8 första
Bästa vän: Christoffer och Emil.
Husdjur: Jämthunden Aki.
Kyss: I cafeterian i skolan när jag var 14år.
Piercing: Naveln.
Förälskelse: På dagis vare väl, när alla var kär i samma kille haha.
CD skiva: Nordman
Bil: Har inte haft någon bil än.
Ord: Säket mamma eller nått åt de hållet.


7 senaste
Telefonsamtal:
Snackade med Yve senast.
Mat: Taccos.
Dryck: Vatten.
Biltur: Till och från Konsum.
Tv-program: Desperate housewives.
Spelad låt: Minns ej.
Köpta klädesplagg: Oj länge sen jag köpte kläder ju. 


6 har du någonsin
Dejtat någon av dina bästa vänner:
Näe de har jag inte.
Brutit mot lagen: Jo ett par gånger.
Blivit arresterad: Nej icket det.
Badat naken: Jo det har jag.
Varit med på TV: Ja många gånger, lyckas alltid hamna med. Senast i sommras när vi satt och vänta på sandra.
Varit med i tidningen: Det också ett par gånger senast i sommras, månadens bild. 


5 nej tack;
Skolämne:
Matte och Idrott.
Mat: Blodpudding och pyttipanna, blääää.
Musik: Jazz.
Dryck: Whiskey.
Djur: Spindlar, ormar och annat äckelpäckel.


4 saker
Du gjorde igår kväll: Rensade bland gammla kläder, drack kaffe, såg på tv och pratade i telefon.
Du kan höra just nu: Knappret från tangenterna.
Du inte kan leva utan: Ketchup.
Du gör när du har tråkigt: Blir på dåligt humör och stör andra.


3 personer

Du kan berätta allt för: Egentligen ingen.
Du tycker om: Ett par stycken.
Du inte gillar: Finns väl sånna också. 


2 val

Coca Cola eller Fanta: Coca-cola.
Hund eller katt:Hund.

1 önskan
Att nästa år blir great.


RSS 2.0