Gratis är gott.

Tänkte ta och tipsa om en sida för er som gillar gratis godis, den heter Gratisgodis.se
Där kan man vara med i olika tävlingar och erbjudanden vilket man får godis för och poäng som man växla till godis.

Så gör som jag och bli meddlem där via den här länken: http://www.gratisgodis.se/?r=245631

Ja fy fan.

Sitter och väntar på att de ska ringa från vårdcentralen har väntar i 2½ timme nu, fattar inte varför att ska ta sån förbannad tid.
De sa att de skulle ringa upp 14.45, så dom är försenade. Plus att man inte kan ringa någonstans när man inte ver när dom får för sig att ringa. Måste kolla upp vad jag har fått för vaccinationer så att man vet om man måste ta några nya inom kort.
Annars så händer det inte speciellt mycket, ska se på idol i kväll som vanligt på fredagar. Det är väl det som är planerat hittills i alla fall.

Ja nu ringde dom i alla fall, och de visade ju sig att man inte kunde få veta vilka vaccinationer jag fått eftersom att jag inte tagit dem på deras vårdcentral, och tydligen skulle dte vara mycket komplicerat att få reda på det också.
Är de så jävla svårt att hålla koll på saker och ting, fan va less man blir på samhället. 
Jävla stolpskott.


Home sweet home.

Åkte hem från mormor i torsdags och har varit hemma och slöat hela helgen, ganska skönt att komma hem igen efter att ha varit i Luleå nästan 7 veckor. Fast det finns ju inte lika mycket att sysselsätta sig med när man är hemma, så det har mest blivit att se på tv och sånt. Igår hade jag och syrran en liten nostalgi tripp tillbaka till 90-talet, vi letade fram alla gammla  absolute music skivior som vi har och satt och lyssnade igenom dem, det var rätt underhållande att lyssna på det man tyckte var så bra när man var liten men visar sig i dagsläget vara skit. Borde ta nån dag då man lyssnar igenom resten av alla skivor man har, dock lär det ju ta sin lilla tid.

Annars så var vi till piteå och handlade på coop idag, passar ju utmärkt på en söndag då ändå det mesta är skit tråkigt.
När vi kom hem så lagade jag lasagne till middag var gott som vanligt och sen hade syrran gjorten tårta som vi smakade på. Nu väntar jag på att klockan ska bli 20.00 och Ensam mamma söker ska börja, verkligen söndags underhållning huh.
I morgon tänkte jag ta en tripp in till stan, jag och Yve har grejer att fixa samt en massa samtal att ringa. Tänkte också hinna ta en fika med Sandra innan hon åker tillbaka till Örebro i morgon, för man vet ju aldrig hur länge det dröjer tills nästa gång man ses tyvärr. Jaja nu ska jag slänga mig i sängen och slöa på. Tjing!

RSS 2.0